Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skienspublikummet svikter Odd Grenland

Har mistet 2000 tilskuere siden 2009.

ROMSLIG: Det blir stadig bedre plass på Odd Grenlands hjemmekamper. Siden 2009 har tilskuersnittet på Skagerak Arena sunket med over 2000.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
ROMSLIG: Det blir stadig bedre plass på Odd Grenlands hjemmekamper. Siden 2009 har tilskuersnittet på Skagerak Arena sunket med over 2000.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer

Siden 2009 har rundt 2000 tilskuere i snitt forsvunnet fra Odd Grenlands hjemmekamper.

I 2009 hadde klubben et tilskuersnitt på 7362 tilskuere. Det samme tallet hittil i 2012-sesongen er 5252, skriver Telemarksavisa.

Trener Dag-Eilev Fagermo sier interessen fortsatt er til stede, men at folk prioriterer annerledes.

- Interessen og folk har flyttet seg litt, og de velger nett og TV fremfor kamp på stadion, sier Fagermo til TA.

Skienslaget ligger på 11.-plass i eliteserien. 28 poeng er det blitt på 23 kamper. 29 ganger har Odd scoret. Klubben har slitt økonomisk og har jevnlig mistet sine profiler.

- Vi tror ikke noen andre trenere kunne gjort det bedre enn Fagermo. Han er en veldig bra trener for Odd. Hadde han svidd av 30 millioner på bomkjøp, hadde det vært noe annet. Men han må i stedet selge unna og han har hentet spillere så å si gratis, sier tidligere supporterleder Atle Johnsen.

Han trekker følgende sammenligning:

- Slik det er nå, med spillersalg og vanskelig økonomi, kunne ikke engang Alex Ferguson fått bedre resultater, mener Odd-supporteren.

Odd har igjen én «godbit» på hjemmebane denne sesongen. Kampene mot Rosenborg pleier å trekke godt med folk landet rundt.

I tillegg får Odd besøk av Hønefoss og Aalesund før sesongen er over.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media