Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiforbud for Flo

Håvard Flo (28) måtte gi opp sin største hobby for å bli proff i England.

I kontrakten med 1. divisjonslaget Wolvehampton er det nemlig en klausul om at nordmannen ikke får lov til bruke alpinskiene sine. Snølek i bakker er mot klubbreglene.

- Jeg elsker å stå på ski, men jeg får ikke lov her, sier fetter Flo til engelske PA.

Ifølge Flo sjøl var det ikke amatørnivå på kjøringen hjemme i bakkene i Stryn. Men det ble både ensomt og dyrt med alpint.

Derfor valgte han fotballen. Og det har han aldri angret på.

- Ja, jeg kunne kanskje vært med i OL. Men i stedet fikk jeg dra til VM ifjor, så jeg angrer ikke på at jeg valgte fotballen.

I morgen står Flo overfor sin største utfordring på fotballbanen i England. Bare 10 dager etter overgangen fra Werder Bremen må Flo nedkjempe Arsenals vanntette backrekke i Fa-cupen.

Få tror Wolves kommer seg videre hjemme på Molineux. Også Flo tviler:

- Det ville vært som å vinne en gullmedalje i OL.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling