Skiforbundet og Northug har fortsatt ikke avtalt nytt møte

Taushet.

TING TAR TID: Petter Northug og Norges skiforbund har fortsatt ikke møttes for å snakke om kommende sesong. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
TING TAR TID: Petter Northug og Norges skiforbund har fortsatt ikke møttes for å snakke om kommende sesong. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Norges Skiforbund (NSF) har foreløpig ikke avtalt et nytt møte med Petter Northug. Inntil det skjer, ønsker ikke forbundet å gi ytterligere kommentarer rundt saken.

I forrige uke ble det kjent at Norges Skiforbund hadde trukket tilbake sitt avtaletilbud til Northug som gikk ut over samme mal som forrige sesong.

Skiforbundet kunne ikke godta at Northugs hovedsponsor Coop fikk større kommersiell frihet gjennom sesongen enn de hadde sist sesong.

Sist onsdag kom Northug selv på banen og tok initiativ til et nytt møte mellom partene, men møtet har fortsatt ikke funnet sted. Generalsekretær i NSF, Stein Opsal, er taus om dialogen.

- Saken er grundig belyst fra NSF den siste uka. Vi har ikke ytterligere kommentarer før vi har hatt et møte med Petter Northug. Møtet er ennå ikke avtalt, skriver Opsal i en SMS til NTB.

(NTB)