HAR KONTAKT: Petter Northug, her sammen med trener Stig Rune Kveen under Kirkebakken Grand Prix på Hamar tidligere i sommer, skal bli enig med Norges Skiforbund om å få gå verdenscup i langrenn kommende sesong.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HAR KONTAKT: Petter Northug, her sammen med trener Stig Rune Kveen under Kirkebakken Grand Prix på Hamar tidligere i sommer, skal bli enig med Norges Skiforbund om å få gå verdenscup i langrenn kommende sesong. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

- Skiforbundet ønsker Northug-avklaring innen tre uker

TV 2 erfarer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Skiforbund (NSF) vil at Petter Northug skriver under landslagsavtalen før det neste møtet i skistyret om tre uker.

VM-kongen fra Falun har fortsatt ikke kommet til enighet med forbundet slik at han kan gå verdenscup den kommende sesongen. Det ble først meldt om at det var uaktuelt at Northug skulle gå verdenscup da langrennsløperen ikke svarte før fristen i september.

Likevel møttes partene på nytt, men siden har det vært stille rundt forhandlingene. Mandag skriver TV 2 at NSF vil ha et endelig svar innen tre uker.

Avtalen Northug først ikke svarte på skal ha vært lik den 29-åringen skrev under på i fjor. Kontrakten skiløper fra Mosvik grubler på for øyeblikket skal ikke ha mange endringene, men det kan dreie seg om en avtale som strekker seg ut 2018.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer