Skiforbundet slår tilbake: - 15. mars ble avvist på et tidlig tidspunkt

Northug-avklaring i dag uansett.

MÅ SIGNERE:  Petter Northug får ikke utsatt fristen. Signererer han ikke representasjonsavtalen i løpet av dagen, får han ikke delta i VM i Falun.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
MÅ SIGNERE: Petter Northug får ikke utsatt fristen. Signererer han ikke representasjonsavtalen i løpet av dagen, får han ikke delta i VM i Falun. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fristen for Petter Northug til å signere representasjonsavtalen, som gjør at han kan delta i verdenscup og VM i Falun går ut ved midnatt. Den er endelig.

- Det er en frist de har vært klar over siden april. Det har ikke vært noen forhandling i senere tid. Vi venter bare på et ja eller nei, sier generalsekretær i Skiforbundet Stein Opsal til Dagbladet.

Han avviser med det at ikke vil bli en avklaring i løpet av dagen.

- Misforståelse Dagbladet kunne sent i går kveld skrive at Team Northug føler seg lurt av Skiforbundet. De har hele tiden ønsket 15. mars som datoen for avtalens utløp. Oppsal sa i går at det var noe som hadde kommet på bordet i «tolvte time».

- Det er en ren misforståelse. Datoen 15. mars er ikke noe nytt for oss. Vi har visst om den fra første dag, at det var datoen Northug-leiren ønsket som sluttdato. De ønsket en kortest mulig avtale. Det ble avvist kontant fra vår side, sier Opsal lørdag formiddag.

Kravet fra Skistyret var at Northug må være en del av landslaget fram til 30. april. Ifølge Oppsal var dette noe John Northug godtok, før forbundet senere gikk med på 15. april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer