Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skil-Shimano vil ha Wilmann

Kan bli proff i Nederland.

NY NORSK PROFF? Frederik Wilmann (i blått) kan følge etter Edvald Boasson Hagen (t.h.) og veteran Kurt Asle Arvesen (t.v.) ut i profflivet.Foto: Marit Hommedal, Scanpix
NY NORSK PROFF? Frederik Wilmann (i blått) kan følge etter Edvald Boasson Hagen (t.h.) og veteran Kurt Asle Arvesen (t.v.) ut i profflivet.Foto: Marit Hommedal, Scanpix Vis mer

|||

Det nederlandske profflaget Skil-Shimano bekrefter at det ønsker å signere syklisten Frederik Wilmann (24).

Wilmann har vært i Amsterdam for å besøke kontinentallaget, og lagledelsen innrømmer at Wilmann er ønsket på Skil-Shimano.

- Frederik er en syklist vi liker. Han er et talent i bakkene, og det er det vi trenger for å gjøre laget komplett. Vi har manglet en sammenlagtrytter i de store løpene, og vi ønsker å bygge et lag rundt ham, sier sportsdirektør Rudie Kemna til Adresseavisen.

Wilmann sykler for det norske laget Joker-Bianchi, men kan bli klar for Skil-Shimano denne uken.

- Vi håper på å få kontrakten på plass i løpet av noen dager, og at vi kan begynne å jobbe sammen fra neste sesong. Hos oss vil Frederik få egne sjanser til å få resultater, selv om han også må finne seg i å være hjelperytter innimellom, sier Kemna.

Wilmann sier det frister å gå til Skil-Shimano.

- Det er ingen hemmelighet at det er kontakt mellom meg og dem, og jeg tror Skil er et veldig godt lag for meg med tanke på å ta neste steg og utvikle meg videre. Jeg vil få sjanser der som jeg ikke ville fått i andre lag, og muligheten til å få kjøre i store løp. Men jeg har ikke skrevet under på noe ennå, sier Wilmann til Adresseavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling