Premier League

Skiller lag

Engelske medier i natt: - Alexis Sánchez sendes på lån til Inter.

LÅNES UT: Alexis Sánchez har vært en flopp i Manchester United og ikke en spiller Ole Gunnar Solskjær har villet satse på. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
LÅNES UT: Alexis Sánchez har vært en flopp i Manchester United og ikke en spiller Ole Gunnar Solskjær har villet satse på. Foto: Erik Johansen / NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Alexis Sánchez (30) skal ikke spille for Manchester United denne sesongen. Det melder samtlige engelske medier - med Sky Sports og BBC i spissen.

United og Inter er blitt enige om en låneavtale som strekker seg ti måneder fram i tid, går det fram av rapportene. Det har vært litt fram og tilbake med den chilenske angrepsspilleren, men nå er alle brikkene på plass.

Avtalen er ennå ikke offisielt bekreftet av klubbene. Det italienske overgangsvinduet stenger mandag. Ifølge Manchester Evening News har Inter ikke opsjon på kjøp.

Sánchez har vært et sammenhengende mareritt etter at han kom fra Arsenal i januar 2018. Han er den best betalte spilleren i Premier League, angivelig med en årslønn på 20 millioner pund, eller 220 millioner kroner. Men han har vært mye skadet. Og tre mål på 32 kamper i Premier League har vært dårlig avkastning for klubben.

Sánchez har kontrakt med Manchester United fram til 2022. Han trente som vanlig på Carrington tirsdag. Etter alle solemerker var dette hans siste trening her i denne omgang.

MISFORNØYDE: Manchester United tapte 1-2 på overtid for Crystal Palace. Dette hadde supporterne å si om kampen. Klipp: Madeleine Liereng. Reporter og video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Sánchez skal tidlig ha fått beskjed av Solskjær om at han ikke var førstevalget. Lønna er blitt brukt mot ham i engelske medier, og han er nærmest blitt stemplet som en «pest og plage».

Det har lenge vært kjent at Inter har vært interessert. Grunnen til at det har drøyd, skal være diskusjoner om hvordan klubbene skal fordele lønnsutgiften seg imellom. Ifølge Sky Sports kommer den italienske giganten til å betale 5 millioner pund - eller 55 millioner kroner - av lønna til Sánchez.

Det er ventet at han skal gjennomføre en medisinsk test i Milano onsdag.