Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiløper Harsem påkjørt av bil i Kuusamo

Sendt til Norge.

SKADD: Kathrine Rolsted Harsem er påkjørt av en bil og reiser hjem fra Kuusamo. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SKADD: Kathrine Rolsted Harsem er påkjørt av en bil og reiser hjem fra Kuusamo. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Varden-løperen Kathrine Harsem (25) ble påkjørt av en bil under langrennssprinten i Kuusamo lørdag og ble deretter sendt hjem til Norge.

- Hun ble påkjørt av en bil under oppvarmingen mellom prologen og kvartfinalen og ble truffet av et speil i skulderen, sier landslagets fysioterapeut Torger Hansen til NTB.

Harsem er på seniorlandslaget på første året.

- Hun var godt oppvarmet og fikk smertestillende, og derfor kunne hun stille i kvartfinalen og gjennomføre den. Men der gikk det ikke veldig bra, og påkjørselen var nok medvirkende til det, sier Hansen.

- Det var aldri noen tvil om at hun måtte hjem. Nå drar hun hjem til Norge og der skal hun undersøkes og bli tatt MR-bilder av, sier Hansen.

Harsem erstattes ikke i søndagens renn fordi hun hadde friplass som vinner av sist sesongs skandinaviske cup.

Harsem ble nummer 13 i prologen og endte på 22.-plass totalt under lørdagens sprintrenn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling