Du leser nå Dagbladet Pluss

Skiløperen som er best om sommeren

Nå vil Øystein «Pølsa» Pettersen vinne skirenn om vinteren også.

SOMMERKONGEN: Øystein Pettersen vinner det meste han stiller opp i om sommeren, men aldri om vinteren. Her er han på vei mot pallen etter å ha vunnet nok et renn i Toppidrettsveka. Foto: ØYVIND GODØ
SOMMERKONGEN: Øystein Pettersen vinner det meste han stiller opp i om sommeren, men aldri om vinteren. Her er han på vei mot pallen etter å ha vunnet nok et renn i Toppidrettsveka. Foto: ØYVIND GODØVis mer

ORKANGER (Dagbladet): Hvert år skjer det samme: Øystein Pettersen vinner nesten alt han stiller opp i med rulleski.  Men når skiene begynner å gli på snøen, sier det bråstopp for for «Pølsas» seiersfrekvens.

31-åringen har vunnet mer enn noen andre på sommerføre. Men på snø vinner ingen mindre. Humørsprederen står nemlig uten individuelle verdenscupseire og NM-gull.

«Pølsa» har riktignok et OL-gull i lagsprint sammen med Petter Northug, men individuelt har han ennå ikke forbedret 2. plassen fra gjennombruddet i Düsseldorf i oktober 2006- Jeg har mange ganger spurt meg selv om hvorfor jeg vinner så mye om sommeren, men ikke om vinteren. Jeg tror mye handler om familiesituasjonen min, forteller Pettersen til Dagbladet, før han utdyper:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.