Skilt før lunsj

Barbara (33) var i Miami - Boris (33) var i München og derfra kom også nyheten klokka 10.38 i går morges: Ekteskapet Becker er formelt opphørt.

15 millioner tyske mark var tennisessets tilbud da advokatene gikk til dommeren. 45 millioner var Barbaras krav. Og så møttes de der uenige folk som oftest møtes - på halvveien. Becker vs Becker - gift desember 1993 og skilt januar 2001 - gikk hver til sitt under følgende betingelser:

  • BORIS må ut med 30 millioner D-mark i et kontantoppgjør. Etter gårsdagens kurs tilsvarer det 125,5 millioner norske kroner.
  • BEGGE to får omsorgsrett for guttene Noah Gabriel (6) og Elias Balthasar (16 mnd.)
  • BORIS må betale et ukjent barnebidrag pr. måned.
  • BORIS betaler for familiens sikkerhet.
  • BARBARA kan velge bosted - Miami eller München.
  • BEGGE forplikter seg til å holde ekteskapet innenfor de fire veggene som ble revet i går.

- Gifter meg igjen

- Jeg går ut fra at jeg kommer til å gifte meg igjen, sa Boris Becker tørt i går formiddag. - Men det blir ikke i dag, det blir ikke i morgen - det blir først når den rette kommer.

Russiske Angela Ermakova (33), modellen med servitørjobb mellom fotooppdragene, går neppe inn under kategorien for framtidige fru Beckers. Angela er mammaen til ni måneder gamle Anna, populært kalt Wimbledon-babyen, som etter påstandene skal ha blitt unnfanget på et toalett da Boris og Angela ikke klarte å vente.

Ifølge den engelske tabloiden News of the World betaler Boris allerede rundt 35000 norske i måneden for sitt toalettbesøk.

Og: Det som gjør at ryktene etter hvert har blitt en sannhet er at Boris Becker aldri har dementert påstandene.

Voodoo

Barbara trenger ikke lenger bry seg med ekshusbondens utenomekteskapelige kroppsgymnastikk. Hun er fri og kan søke styrke og trygghet i sine magiske voodooperlekjeder. For Barbara har funnet ro og tro i en 4000 år gammel naturreligion fra Afrika som er på full fart inn i USA.

Ifølge de som tror, og de har etter hvert blitt en del av i New York, er Santeria-kulten det som gjelder. Horoskop, drømmetydning, tarotkort og spiritisme er yesterdays news.

DYRT: Boris Becker fikk det som han ville i går: Han ble skilt fra Barbara. Det kostet eks-tennisstjernen 125,5 millioner kroner.