Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skinstad blir langrennssjef

Slutter likevel ikke.

SKISUKSESS: Åge Skinstad (t.h) opplevde gullrush under VM i Holmenkollen. Her sammen med Petter Northug under Tour de Ski. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SKISUKSESS: Åge Skinstad (t.h) opplevde gullrush under VM i Holmenkollen. Her sammen med Petter Northug under Tour de Ski. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Åge Skinstad går over i en nyopprettet stilling som langrennssjef i Norges Skiforbund.

Det melder skiforbundet i en pressemelding. Skinstad har de siste årene vært sportssjef for både gutte- og jentelandslaget.

Når han bytter stilling går den tidligere NRK-kommentatoren tilbake på beslutningen om å gi seg i forbundet.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i denne rollen. Samtidig er jeg glad for at hovedretningen i den nye organisasjonen er avklart. Denne nye organiseringen passer godt, og sidestiller breddesiden i norsk langrenn med landslagsvirksomheten. Dette er viktig, sier Åge Skinstad i pressemeldingen.

Forbundet avviser opplysninger om at hovedsponsor Aker har prøvd å presse på for å beholde Skinstad.

I den nye forbundsorganisasjonene blir Skinstad sjef for både landslag, breddeidrett og markedsavdelingen i forbundet. Sammen med langrennskomiteen skal han plukket ut folkene som fyller de nye rollene.

- Allerede i høst ble det innledet diskusjoner om hvordan langrenn skulle organiseres i fremtida. I januar diskuterte langrennskomiteen ny modell. Det ble fort enighet hovedtrekkene i den nye modellen, sier leder av langrennskomiteen, Hermod Bjørkestøl.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media