Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytter-dronninga inviterer til direktesendt gulljakt i senga

- Hjelp, jeg har ingen pysj.

 FLYTTER STUDIO:  Gunnhild Toldnes, Liv Grete Skjelbreid Poirée og Joachim Baardsen skal holde direktesending fra hotellsenga under herrenes fellesstart i skiskyting mandag morgen klokka 0630. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
FLYTTER STUDIO: Gunnhild Toldnes, Liv Grete Skjelbreid Poirée og Joachim Baardsen skal holde direktesending fra hotellsenga under herrenes fellesstart i skiskyting mandag morgen klokka 0630. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følg Dagbladets direktesending fra Liv Grete Skjelbreid Poirées seng fra kl. 06.30.

(Dagbladet): Liv Grete Skjelbreid Poirée var på plass for å følge herrenes fellesstart i Dagbladets OL-studio i ettermiddag.

Rennet ble avlyst på grunn av tåke, og flyttet til mandag morgen kl. 07.

Dermed blir morgendagens OL-sending flyttet til Liv Grete Skjelbreid Poirées egen hotellseng. For hun orker ikke å stå opp så tidlig, forteller hun lattermild.

- Nå ble fellesstarten flytta, og jeg er ikke noe A-menneske. Så for at jeg ikke skal komme for seint i studio i morgen tidlig, så sa jeg ja til at studio kan sende fra min hotellseng, sier den tidligere skiskytterdronninga.

- Hjelp, jeg har ingen pysj den direktesendte TV-sendinga starter kl. 06.30, og Liv Grete vil få besøk av programleder Gunnhild Toldnes og studiovert Joachim Baardsen i senga.

 IKKE A-MENNESKE:  - Nå ble fellesstarten flytta, og jeg er ikke noe A-menneske. Så for at jeg ikke skal komme for seint i studio i morgen tidlig, så sa jeg ja til at studio kan sende fra min hotellseng, sier den tidligere skiskytterdronninga. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
IKKE A-MENNESKE: - Nå ble fellesstarten flytta, og jeg er ikke noe A-menneske. Så for at jeg ikke skal komme for seint i studio i morgen tidlig, så sa jeg ja til at studio kan sende fra min hotellseng, sier den tidligere skiskytterdronninga. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Vil sendinga foregå i pysj?

- Nei, hjelp jeg har ingen pysj, ler Skjelbreid Poirée.

39-åringen var gjest i OL-studio da Ole Einar Bjørndalen tok gull på sprinten. Dermed tørr ikke Dagbladet annet enn å følge fellesstarten live sammen med den tidligere skiskytteren, forteller studiovert Joachim Baardsen.

- I tillegg kommer jeg til å live-tekste hele fellesstarten, slik folk kan komme med innspill underveis, sier Baardsen.

- En slags drøm - En slik dekning av en sportsbegivenhet har aldri skjedd i Norge før, etter det jeg kjenner til, sier studioverten.

Programleder Gunnhild Toldnes mener «senge-sendinga» er perfekt for de som skal tidlig opp mandag morgen, og at man kan nyte morgenkaffen eller frokosten mens hun, Liv Grete og Joachim loser deg gjennom fellesstarten.

Og for programlederen selv, så blir det nok en minnerik dag på jobb.

- Det er drøm som går i oppfyllelse, smiler Toldnes.

Hele Norges coronakart