Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytter slått ned i VM

Den amerikanske skiskytteren Tracy Barnes ble slått ned under en løpetur utenfor VM-byen i går.

20-åringen klarte å ta seg tilbake til løperhotellet ved egen hjelp, og ble senere kjørt til sykehus for behandling. Det endte godt, hun pådro seg bare et kutt over øyet og hjernerystelse.

Barnes har ligget til observasjon på sykehuset i Khanty-Mansijsk siden i går og blir trolig utskrevet i morgen.

- Hun gjorde selvsagt noe dumt da hun dro ut på løpetur alene klokken halv ti om kvelden, men det som skjedde er likevel ikke akseptabelt, sier den amerikanske presseattacheen Jerry Kokesh til NTB.

- Politiet etterforsker det som skjedde, og den foreløpig konklusjonene er at hun ble slått ned med en flaske av forbipasserende. Vi vet ikke hvem som står bak eller hvorfor de gjorde det. Vedkommende hadde ikke stjålet hennes walk-man, ellers hadde hun ingen ting av verdi med seg.

De norske utøverne opplever VM-byen som et sikkert sted å være, de har flere ganger løpt i området rundt stadion og vært på turer i byen.

- Det er veldig trist, men kunne sannsynligvis også skjedd et annet sted. Våre utøvere går uansett ikke noe sted alene, det har vi som en liten kjøreregel, sier sportssjef Arne Idland i Norges Skiskytterforbund til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media