Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytter-stjernen oppløst i tårer etter at OL-toget gikk

Ikke frisk i tide.

TÅREVÅTT: Det blir ikke noe OL på den tyske skiskytter-stjernen Miriaim Gössner. 23-åringen brast ut i tårer da hun kom med den tunge beskjeden på en presse konferanse i dag. Foto: AFP PHOTO / DPA / KAY NIETFELD
TÅREVÅTT: Det blir ikke noe OL på den tyske skiskytter-stjernen Miriaim Gössner. 23-åringen brast ut i tårer da hun kom med den tunge beskjeden på en presse konferanse i dag. Foto: AFP PHOTO / DPA / KAY NIETFELD Vis mer

(Dagbladet): Det blir ikke noe OL på den tyske skiskytter-stjernen Miriaim Gössner. 23-åringen brast ut i tårer da hun kom med den tunge beskjeden på en pressekonferanse i dag.

Grunnen til at hun må melde pass er at hun var involvert i en mountainbike-ulykke i mai, hvor hun pådro seg fire brudd i ryggen.

- Jeg har kommet fram til at jeg ikke skal reise til Sotsji. Jeg må bare prioritere å bli helt frisk, sier hun ifølge die Welt.

- Kan ikke bevege meg skikkelig Hun fortalte nylig hvor tøft det har vært for henne å konkurrere denne høsten, og at smertene har vært der hele veien.

- Det er veldig veldig vanskelig for meg å gå på ski. Jeg kan rett og slett ikke bevege meg skikkelig. Det tror jeg var tydelig for alle som så på, sier hun.

23-åringen sier at dette er noe hun har tenkt nøye igjennom, men at hun ikke ser noe poeng i å reise til OL bare for å delta.

- Det er helt poengløst. I jula har jeg forsøkt å gi alt, men det har ikke vært nok. Skal jeg være ærlig så reiser man til Sotsji for å kjempe om medaljer. Det nivået holder jeg ikke nå, sier hun.

Solemdal imponerte Jentene gikk jaktstart tidligere i dag, og Synnøve Solemdal ble den store norske overraskelsen da hun klatret fra 21. til 3.-plass.

Før siste skyting lå Tora Berger an til å havne på pallen, men en grov bom kostet henne dyrt, og hun måtte ta til takke med fjerdeplass. Som Solemdal hadde Berger to bom totalt, men førstnevnte holdt nervene under kontroll på siste standplass.

Ann Kristin Flatland var i mål som nummer seks etter tre bom. Norge hadde fem skiskyttere blant de 15 beste i Oberhof lørdag. Det viser hvor sterkt det norske laget er om dagen. Elise Ringen (fem bom) og Tiril Eckhoff (5) endte på 13.- og 14.-plass.

Ingen kunne stoppe Domratsjeva fra å ta sin annen strake seier i verdenscupen. Hviterusseren hadde tre bom, men gikk fort i sporet og var feilfri på siste stående skyting. Hun vant 34,6 sekunder foran finnen Kaisa Mäkäräinen.

Fanny Welle-Strand endte på 26.-plass