Hjelmeset ny skiskyttersjef

Skiskytter-stjernene tror på Hjelmeset-løft

Johannes Thingnes Bø håper ansettelsen av Odd-Bjørn Hjelmeset som ny idrettssjef kan gi skiskytterne et tiltrengt økonomisk og oppmerksomhetsmessig oppsving.

TROR PÅ HJELMESET: Johannes Thingnes Bø har stor tro på Odd-Bjørn Hjelmeset som ny skiskyttersjef. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TROR PÅ HJELMESET: Johannes Thingnes Bø har stor tro på Odd-Bjørn Hjelmeset som ny skiskyttersjef. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hjelmeset ble i forrige uke ansatt som Morten Aa Djupviks erstatter i rollen som skiskytterforbundets idrettssjef. Den tidligere langrennsprofilen tiltrer stillingen 1. oktober, men skal i hovedsak jobbe med markedsmessige oppgaver i OL-sesongen.

Dermed skal han blant annet bidra til å lande fremtidige sponsoravtaler. Den jobben er ikke bare enkel. Statkraft trakk seg som én av skiskytterforbundets viktigste sponsorer foran OL-sesongen, og foreløpig er ingen erstatter på plass.

Flere andre store sponsoravtaler skal også reforhandles foran neste sesong. Utøverne, med talsmann Johannes Thingnes Bø i spissen, har forventninger til at den nye idrettssjefen har avgjørende bidrag både på sponsorfronten og rundt det sportslige.

- Det har jo vært litt sånn den siste tiden at vi ikke har fått den oppmerksomheten vi føler vi fortjener. Vi trenger noen som kan snu litt på papirbunken og lage litt blest igjen. Han er rett mann for den jobben, sier Thingnes Bø med et smil til NTB.

Utfordrende marked

Forrige sesongs klart beste norske skiskytter nøler ikke med å legge et visst press på skuldrene til sin nye sjef.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer