Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytter-VM har avvist 350 som vil jobbe frivillig

Fått over 1650 søknader.

AVSLÅR SØKNADER: Arrangørene av VM i skiskyting i Holmenkollen har sagt nei til over 350 personer som ønsker å bidra som frivillige under mesterskapet.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
AVSLÅR SØKNADER: Arrangørene av VM i skiskyting i Holmenkollen har sagt nei til over 350 personer som ønsker å bidra som frivillige under mesterskapet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Arrangørene av VM i skiskyting i Holmenkollen har sagt nei til over 350 personer som ønsker å bidra som frivillige under mesterskapet.

De 1300 plassene det var behov for, gikk raskt unna. På drøyt tre måneder har arrangørene fått over 1650 søknader.

- De 1300 plassene gikk veldig raskt. Det er utrolig gledelig at så mange ønsker å bidra til et felles løft for idretten. Vi skulle ønske vi kunne tatt imot enda flere, sier frivilligansvarlig Harald Sundgot Borgen i en pressemelding.

Mesterskapet arrangeres fra 3. til 13. mars neste år. I tillegg til selve konkurransene i Holmenkollen, blir det medaljeseremonier i Oslo sentrum.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media