Skiskytterfesten avlyst

- Veldig trist, sier Bjørndalen.

AVLYST: Sprekker i taket på Arena AufSchalke i Gelsenkirchen gjør at skiskytterfesten 30. desember er avlyst. Foto: ANDERS WIKLUND / Scanpix .
AVLYST: Sprekker i taket på Arena AufSchalke i Gelsenkirchen gjør at skiskytterfesten 30. desember er avlyst. Foto: ANDERS WIKLUND / Scanpix .Vis mer

Mye snø har ført til sprekker på taket i Arena AufSchalke i Gelsenkirchen. Dermed er skiskytterfesten 30. desember avlyst. — Jeg hadde gledet meg veldig til å gå der, men det er klart at sikkerheten til publikum og utøvere må gå foran, sier Ole Einar Bjørndalen til NRK. Han skulle gå sammen med Tora Berger i den populære showrennet. Arenaen er stengt i 14 dager. — Jeg beklager det veldig og dette er veldig trist for arrangørene som hvert år lager denne festen for 55 000 skiskytterentusiaster, sier Bjørndalen. Neste verdenscupkonkurranse for Bjørndalen er i Oberhof 3. januar. Dårlig vær i Mellom-Europa har ført til vanskelige treningsforhold. Til daglig spiller det tyske eliteserielaget Schalke sine kamper i Arena AufSchalke.

(NTB)