Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytterjentene kan miste suksesstreneren

- Jeg er veldig usikker.

 SLITEN:  Familiemannen Egil Gjelland innrømmer at trenerjobben tapper han for mye krefter, som igjen går ut over hverdagen hjemme hos familien.. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
SLITEN: Familiemannen Egil Gjelland innrømmer at trenerjobben tapper han for mye krefter, som igjen går ut over hverdagen hjemme hos familien.. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

Egil Gjelland har hatt suksess som trener for de norske skiskytterjentene, men etter sesongen kan det være slutt.

 - Jeg er veldig usikker på om jeg fortsetter, sier landslagstreneren til NRK.

Sist helg ble Gjelland kåret til årets trener, men reisebelastningen er tøff for familiemannen.

- Det er en tøff jobb med mange reisedøgn, og det går på kompromiss med en del andre ting. Det er ikke alltid like bra. Jeg har en utfordrende hverdag når jeg er hjemme også, med to døtre og kone og 25 melkekyr. Det er en utfordring å få det til å gå opp med all reisingen, sier Gjelland.

Han bor sammen med den tidligere skiskytteren Ann-Elen Skjelbreid i Hålandsdalen. Skiskytter Ann Kristin Aafedt Flatland håper Gjelland fortsetter til 2016.

- Sammen med resten av teamet har Egil gitt oss trygghet og troen på at vi er gode. Derfor vil det være synd om han gir seg, men samtidig vet jeg at det er en jobb som krever mye reising og at han har en familie hjemme. Men jeg tror han fortsetter til 2016, sier Flatland til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media