Landslaget i skiskyting

Skiskytterne går inn i OL-sesongen bedre forberedt: - Det har gått veldig bra og bedre enn i fjor

Skiskytterne med Emil Hegle Svendsen og Johannes Thingnes Bø i spissen virker langt bedre forberedt i OL-sesongen enn tilfellet var i fjor.

I RUTE: Landslaget i skiskyting, med Johannes Thingnes Bø i spissen, er klare for OL-sesongen.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
I RUTE: Landslaget i skiskyting, med Johannes Thingnes Bø i spissen, er klare for OL-sesongen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den forrige sesongen for de norske skiskytterne gikk ikke helt som planlagt. Det ble et ufrivillig fokus på sykdom for landslagsløperne. Spesielt utsatt var Tarjei Bø som egentlig aldri fikk startet sin sesong skikkelig før det var VM.

Men både Johannes Thingnes Bø og Emil Hegle Svendsen skrantet med småsykdom slik at en utrolig skjerpet Martin Fourcade fikk herje med konkurrentene nærmest som han ville. Han ble den store utøveren og med sammenlagtseier selv om i VM i Hochfilzen kanskje ble en liten nedtur for franskmannen med bare ett gull.

- Det har gått veldig bra og bedre enn i fjor. Vi har stort sett fått gjort det vi har planlagt. Akkurat nå har vi startet et høydeopphold i Seiser Alm. Så skal vi videre til Obertilliach i Østerrike, sier landslagstrener for herrene Egil Kristiansen til NTB.

Fra den 18. august vil også kvinnenes slutte seg til høydesamlingen.

- Har dere gjort mye annerledes fra i fjor som kanskje ikke ble helt som forventet?

Sesong to

- Det er ikke så mye forskjell, men litt småjusteringer det jo blitt. Det er jo både min og Siegfried Mazets annen sesong og jeg føler at vi har lært utøverne mye bedre å kjenne, sier Kristiansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer