Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Skiskytternes skidresser de siste åra vekker både begeistring og gru

Ole Einar Bjørndalen er ikke i tvil om sin favoritt.

FAVORITTDRAKTA: De norske skiskytterne går med en skidress med mye blått i seg under VM i Holmenkollen. Det liker Ole Einar Bjørndalen. Men den aller fineste dressen han har gått med synes han er den han holder opp her,  fra OL i Vancouver i 2010. Foto: BJØRN LANGSEM
FAVORITTDRAKTA: De norske skiskytterne går med en skidress med mye blått i seg under VM i Holmenkollen. Det liker Ole Einar Bjørndalen. Men den aller fineste dressen han har gått med synes han er den han holder opp her, fra OL i Vancouver i 2010. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Den norske skislytterlegenden og lagkameratene stilte under VM på hjemmebane i en dress med mye blått i seg - i sterk kontrast til rødt som den tradisjonelt mest dominerende fargen på norske landslagsdresser.

- Den er kanskje ikke helt «typisk norsk». Det er mye blått, men vi har gått med det norske flagget så lenge at man blir litt lei av å bare gå med det. Jeg synes blått er en fin farge, sier Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet.

Moteekspert og skiskytterelsker Ingeborg Heldal, nå bloggredaktør i Aller, har vurdert Bjørndalens antrekk i åras løp. Hun har ikke lagt sin elsk på årets norske skidress.

- Lån fra Medvetsev?

- Jeg håper inderlig Ole Einar ikke blir sur på meg nå, men draktene gir meg ingen norsk assosiasjon. De ser russiskinspirerte ut. Når du går VM på hjemmebane kan du ikke se ut som du har lånt ei avlagt drakt av Valerij Medvetsev, sier moteeksperten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?