Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skiskytterstjerne klarer ikke å gå

Sesongen ødelagt, ifølge skiskytterpresident.

SESONGEN ØDELAGT: Ukrainske Vita Semerenko må kansellere hele skiskyttersesongen - før den egentlig har startet. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
SESONGEN ØDELAGT: Ukrainske Vita Semerenko må kansellere hele skiskyttersesongen - før den egentlig har startet. Foto: AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV Vis mer

(Dagbladet): Den ukrainske skiskytterstjerna Vita Semerenko (28) mister hele sesongen grunnet en alvorlig skade, melder nettestedet Biathlon News.

Ifølge den ukrainske skiskytterpresidenten Vladymir Brynzak er Semerenko så skadd at hun ikke klarer å gå.

- Hun ble overtrent i Tyumen (by i Russland) og kan ikke trene. Hun har fått en smell i ryggen, ble hentet av ambulanse, sier Brynzak.

Semerenko skal ha vært gjennom en MR-undersøkelse som viste prolaps i ryggen.

- Hun har bare ligget i senga, hun klarte ikke sitte eller å stå på beina da hun ble fløyet til Ukraina, sier skiskytterpresidenten.

Semerenko er en skiskytterprofil og var med å ta stafett-gull i OL i Sotsji tidligere i år. Hun tok også OL-bronse på stafetten. I tillegg har hun en rekke VM-medaljer.

På stafettlaget som tok gull gikk Vita Semerenko, Julia Dzjyma, Valj Semerenko og Olena Pidgrusjna.

Verdenscupen i skiskytting starter i Østersund om ei uke.

GULL-LAGET: Vita Semerenko, Juliya Dzhyma, Valj Semerenko og Olena Pidhrushna . Foto: AFP PHOTO / PETER PARKS
GULL-LAGET: Vita Semerenko, Juliya Dzhyma, Valj Semerenko og Olena Pidhrushna . Foto: AFP PHOTO / PETER PARKS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling