Skiskytterstjerne stiller naken på magasinforside

Tok sølv i OL.

KASTER KLÆRNE OG GEVÆRET: Den tsjekkiske skiskytterstjerna Gabriela Soukalova stiller naken på forsida av Dnes Magazin sammen med kjæresten Petr Koukal. Dette for å fronte kreftsaken. Foto: NTB Scanpix/Faksimile
KASTER KLÆRNE OG GEVÆRET: Den tsjekkiske skiskytterstjerna Gabriela Soukalova stiller naken på forsida av Dnes Magazin sammen med kjæresten Petr Koukal. Dette for å fronte kreftsaken. Foto: NTB Scanpix/Faksimile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skiskytteren Gabriela Soukalova (25) fra Tsjekkia poserer naken på forsida av magasinet Today for å fronte kreftsaken.

Skiskytterstjerna er avbildet sammen med kjæresten og badmintonspilleren Petr Koukal.

Rammet Både Soukalova og kjæresten har opplevd kreft på nært hold. Faren til Gabriela er blitt rammet, og Petr fikk diagnosen testikkelkreft selv for fire år siden.

- Jeg klandrer meg selv for at jeg ikke gikk til legen tidligere. Jeg merket noe var galt i to måneder, sier Petr Koukal til Soukalovas hjemmeside.

Badminton-spilleren oppfordrer folk til å ta sykdommen på alvor.

- Når bilen vår har problemer, går vi til en verksted med en gang. Det må vi gjøre når noe feiler oss selv også, sier Petr.

Lettere for kvinner Gabriela mener det er lettere for kvinner å snakke om sykdom.

- Det er fordi vi snakker mer om helse. Det startet i barndommen, da min mor tok meg med til gynekolog. Da skjønte jeg når, hva hvorfor og hvor ofte man måtte sjekke seg, sier Soukalova.

Soukalova har vært en skiskytterprofil de siste sesongene og tok to OL-sølv i Sotsji tidligere i år: På 12.5 km fellesstart og på mixed stafett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer