Skiskyttertalentets dilemma: - Jeg tenker på alle vennene mine

Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold (20) føler at hun henger etter vennene. Men så reiser hun på samling og skjønner hvor godt hun har det.

TALENT: 20 år gamle Ingrid Landmark Tandrevold er tatt ut på elitelandslaget i skiskyting denne sesongen. Til helgen skal hun og lagvenninnene til Østersund, der det er verdenscupåpning. Her er Landmark Tandrevold i et renn på Sjusjøen 13. november. Foto: NTB Scanpix
TALENT: 20 år gamle Ingrid Landmark Tandrevold er tatt ut på elitelandslaget i skiskyting denne sesongen. Til helgen skal hun og lagvenninnene til Østersund, der det er verdenscupåpning. Her er Landmark Tandrevold i et renn på Sjusjøen 13. november. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er verdens heldigste som har skiskyting som jobb. Men av og til tenker jeg på alle vennene mine som er i gang med studiene. Det er mange i Trondheim for eksempel, og da føler jeg at jeg henger etter dem, sier Landmark Tandrevold til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Alle har begynt å studere, og de kommer til å være godt i gang og ferdige før jeg begynner. Jeg følger jo med på Instagram, der jeg ser hva alle andre driver med. De reiser og studerer rundt om i verden, mens jeg gjør det samme som jeg alltid har gjort. Men når jeg reiser på samling, skjønner jeg hvor bra jeg har det. Innerst inne vet at jeg skiskyting er morsomst, sier hun.

Verdensmester

Ingrid Landmark Tandrevold er et navn de fleste som følger med på skiskyting har fått med seg. De siste åra har hun både vunnet VM for junior og NM for senior. Nå er hun klar for å ta neste steg helt opp.

I april fikk Landmark Tandrevold nemlig vite at hun var tatt ut på elitelandslaget denne sesongen. På den tiden befant hun seg svært langt unna langrennspor og standplass.

- Jeg ble ringt opp av landslagstrener Stian Eckhoff mens jeg var på ferie i Spania. Det var en veldig motiverende beskjed å få. Samtidig tenkte jeg: «Oi, nå må jeg kanskje legge inn noen ekstra løpeturer her nede sånn at jeg er klar», sier Landmark Tandrevold og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer