<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Lara Gut forteller at hun er i et forhold med fotballspilleren Valon Behrami. Foto: Sergei Belski-USA TODAY Sports
NY KJÆRESTE: Lara Gut forteller at hun er i et forhold med fotballspilleren Valon Behrami. Foto: Sergei Belski-USA TODAY Sports Vis mer

Lara Gut kjæreste med Valon Behrami:

Skistjerna avslører ny fotballkjæreste

- Har følt at jeg manglet noe...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alpinstjernen Lara Gut (26) er en av verdens beste skikjørere og nå bekrefter jenta fra Sveits at hun har funnet kjærligheten.

I et langt Facebook-innlegg skriver Gut at hun er i et forhold med den sveitsiske fotballspilleren Valon Behrami (32).

- De siste åra har jeg følt at jeg manglet noe. Jeg har ikke følt meg komplett, og trodde det hadde noe med skikarrieren å gjøre. I vinter fant jeg ut at det ikke handlet om sport. Det handlet om kjærlighet, skriver Gut.

Medieyndling

Gut skadet seg stygt i kneet under alpin-VM for et drøyt år siden. Rundt nyttår gjorde hun comeback. Og nå slipper hun nyheten om privatlivet.

- Med Valon fant jeg styrken med å være to. Valon er det beste som kunne skje meg, skriver Gut.

Den sveitsiske skistjernen har tidligere uttalt at hun har en «hemmelig kjæreste», noe som fikk hjemlige medier til å spekulere vilt. Gut måtte selv ut å dementere at det var enkelte andre herrer.

Gut er en stor stjerne i hjemlandet og nasjonale medier omtaler også - selvsagt - hennes nye forhold.

<strong>FOTBALLSPILLER:</strong> Valon Behrami er en av Sveits' største fotballstjerner. Foto: AP Photo/Martin Meissner
FOTBALLSPILLER: Valon Behrami er en av Sveits' største fotballstjerner. Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer

Lang karriere

Fotballspilleren Valon Behrami har spilt i en rekke stor klubber. For tida er han i italienske Udinese. Han har 73 landskamper for Sveits.

Tidligere har han spilt i Watford, Hamburg, Napoli, Fiorentina, West Ham, Lazio, Verona (lån), Genoa og Lugano (der han startet karrieren). Foreldrene til Behrami er fra Albania.

Gut var tilbake etter kneskaden med seier i Super-G i Cortina i januar. Gut kjempet også om sammenlagtseieren i Super-G-cupen.

Tina Weirather endte på sjetteplass torsdag, men kvinnen fra Liechtenstein sikret seieren totalt. Det ble klart da Gut, toer i sammendraget, kjørte ut. Gut satset alt innledningsvis i rennet, men kom ut av balanse i en sving og forsvant ut av løypa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer