Skistjerna hyller kjæresten etter den første verdenscupseieren

- Hun har hatt det tøft og slitsomt.

STOLT: Den svenske skistjerna Calle Halfvarsson er svært stolt over kjæresten etter at hun i dag tok karrierens første verdenscupseier. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Den svenske skistjerna Calle Halfvarsson er svært stolt over kjæresten etter at hun i dag tok karrierens første verdenscupseier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kunne svenske Jennie Öberg heve armene i været og juble for karrierens første verdenscupseier.

I russiske Rybinsk var hun overlegen, og slo blant andre norske Silje Øyre Slind i finalen.

Hjemme i Sverige sitter en stolt kjæreste, som hyller den nye svenske skistjerna etter Sveriges første individuelle seier denne sesongen.

- Er det noen jeg virkelig unner fremgang, så er det Jennie. Hun har hatt det tøft og slitsomt, sier Calle Halfvarsson til svenske Expressen.

25-åringen, som for øyeblikket er fremste svenske herreløperen om dagen, kommer ofte i munnhuggeri med Petter Northug - og innrømmet tidligere denne uka at han nesten begynte å slåss med Simen Sveen under Tour de Ski.

Mens kjæresten gikk verdenscup i Russland, satt Halfvarsson spent hjemme i sofaen og fulgte med på TV.

- Jeg vet hva slags kvaliteter Jennie har. Hun har høyere kapasitet enn de andre som var der, men hun har ikke fått vist det tidligere. Nå har hun vært frisk en lengre periode og begynner å finne formen. Tidligere har hun dratt på seg undødvendige virus, men nå har hun fått trent godt, og da er hun så bra som dette, skryter Halfvarsson av samboeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.