Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skistjernas fortvilte sesong: - Jeg må operere nesa

Tar grep etter motgang.

HAR SLITT: Martine Ek Hagen. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
HAR SLITT: Martine Ek Hagen. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): De norske skijentene har virkelig levert varene denne sesongen med tre jenter blant de tre beste i verdenscupen. Men én utøver har vært savnet denne sesongen - Martine Ek Hagen (24).

Jenta fra Ytre Enebakk har slitt med sykdom, blant annet bihulebetennelse og halsbetennelse. I et intervju med NRK forteller hun at det nå vil bli tatt grep.

- Jeg skal operere nesa til våren, så da håper jeg å bli kvitt problemene.

Hun vet ikke helt hva som skal skje, men avviser at det er snakk om en plastisk operasjon. Overfor NRK røper hun:

- Jeg har vært på noen undersøkelser og de skal i hvert fall åpne opp og rette opp på noen skjeve ganger og skillevegger. Jeg har ikke helt satt meg inn i detaljene, men jeg vet at jeg er i gode hender.

41 renn 24-åringen har til sammen startet 41 renn i verdenscupen. Én gang har hun vært på pallen individuelt. Det skjedde på skiathlon i russiske Rybinsk for temmelig nøyaktig ett år siden hvor hun kom på andreplass.

Denne sesongen er hun registrert med fire renn i verdenscupen, men to av dem står det «DNF» bak på FIS sine resultaterlister.

Did not finnish.

Klar for NM Nå er hun klar for NM i Tromsø, som starter torsdag i neste uke. Ek Hagen skulle bli en av de neste store stjernene etter Marit Bjørgen. I et intervju med Dagbladet i oktober slo hun fast at hun hadde samme målsetting som de andre jentene på landslaget - hun ville bli best i veren.

Men foreløpig står de helt store framgangene på vent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media