ØNSKER LØSNING: Tirsdag hadde styret i Norges Skiforbund et møte på Gardermoen. Temaet var Petter Northug og en mulig landslagsavtale. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
ØNSKER LØSNING: Tirsdag hadde styret i Norges Skiforbund et møte på Gardermoen. Temaet var Petter Northug og en mulig landslagsavtale. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Skistyret jobber fortsatt mot Northug-avtale

En ny avtale vil basere seg på rammene skikongen hadde i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skistyret bestemte tirsdag at det fortsatt vil jobbe mot en avtale med Petter Northug. Ifølge NRK vil en eventuell ny avtale basere seg på rammene skikongen hadde i fjor.

Tirsdag hadde styret i Norges Skiforbund et møte på Gardermoen. Temaet var Petter Northug og en mulig landslagsavtale.

- Samtalene pågår fortsatt. Vi jobber for å se om det kan bli en avtale, sier Stein Opsal, generalsekretær i Norges Skiforbund, til NRK.

Ifølge NRK har Opsal fått mandat til å jobbe videre med en løsning. Blir partene enige, kan Northug konkurrere i verdenscupen kommende sesong.

- Det er konstruktiv og god dialog. Jeg vil ikke gå i detalj, men det baserer seg på de rammene han hadde i fjor, sier Opsal om forhandlingene.

- Vi håper på enighet, men vi har ikke god tid. Vi ønsker en rask avklaring, legger generalsekretæren til.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer