Skitreneren ble tatt med hasj under Storåsfestivalen

Sparket i går.

En skitrener ble pågrepet under Storåsfestivalen med åtte gram hasj. Tirsdag ble mannen avskjediget av Norges Skiforbund med umiddelbar virkning.

Det ble også funnet hasj i mannens bil, som var merket Norges Skiforbund.

Mannen, som er i slutten av 30-årene, har overfor politiet erkjent bruk og besittelse av åtte gram hasj.

- Jeg beklager denne episoden på det sterkeste, og er lei meg for alle de som blir berørt av dette, - mine venner, familie og kollegaer. Dette var en forferdelig dum ting, som jeg må ta konsekvensen av. Jeg kan ikke si mer: Jeg beklager, sier treneren til Adresseavisen.

Den hasjtatte treneren skal ha vært med i team rundt noen av de fremste skiutøverne i Norge.

Mannen ble pågrepet sammen med flere andre oppdalinger, som ble arrestert og brakt til arresten i Trondheim. I alt ble fem personer i alderen 20 - 40 år med tilknytning til Oppdal bøtelagt for bruk og besittelse av hasj på Storåsfestivalen.

Flere idrettsutøvere gir mannen gode skussmål, og karakteriserer ham som en solid trener.

- Norges Skiforbund står for verdier som ikke er forenlig med slike forseelser. Forbundet har nulltoleranse for enhver omgang med narkotika. Vi er skuffet over at en person, som var korttidsengasjert hos oss, bryter så klart med våre grunnverdier. Det er helt uakseptabelt at en slik forseelse skjer i forbindelse med privat bruk av en av våre biler, sier Kristin Felde, generalsekretær i Norges Skiforbund.

Skitreneren ble tatt med hasj under Storåsfestivalen

(NTB)

BEKLAGER: Skiforbundet valgte i går å ikke gå ut med navnet på den narkotatte treneren, men ga vedkommende avskjed med umiddelbar virkning. I dag beklager han hasjsaken.