Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjebnedag for Tyson

I kveld kan Mike Tyson få svaret på om han får bokselisens i Nevada eller ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Penger er en viktig ingrediens i Las Vegas. Likevel kan det ende med at staten Nevada sier nei til millionene superkampen mellom Tyson og Lennox Lewis vil gi.

I kveld norsk tid skal Nevada State Athletic Commision avgjøre om de gir Tyson lisens til å bokse i Nevada. Amerikanske medier skrev i går at kommisjonen var splittet i saken. Ikke alle vil uten videre sette en strek over alle skandalene Tyson har gjort seg skyld i.

- Dette er D-dag for Mike Tyson. Jeg ble temmelig opprørt over det som skjedde, sier kommisjonsstyreleder Luther Mack ifølge Sky Sports.

De samme mediene antyder at Tyson har cirka 50 prosents sjanse til å få lisensen. På en avstemming på Las Vegas Review Journals nettside har Las Vegas-borgerne sagt sin klare mening om saken: Bare 18 prosent vil gi Tyson lisens.

Får Tyson nei må han og Lewis finne seg en ny arena for storkampen 6. april. Danske Ekstra Bladet skrev i forrige uke at København kan bli et aktuelt kampsted.

(Dagbladet.no)

<B>BRÅK:</B> I kveld norsk tid får Mike Tyson beskjed om han beholder bokselisensen etter tumultene med Lennow Lewis' menn.
Hele Norges coronakart