Skjebnedag for Viking

Viking har gitt Bosman-spillerne Gunnar Aase, Tom Sanne, Frode Hansen og Jørgen Tengesdal frist til i dag med å svare på klubbens siste kontraktstilbud.

De av spillerne som svarer nei, kan ikke vente nye kontraktstilbud fra Viking. Gunnar Aase gjorde det i går klart at han kommer til å takke nei til ny Viking-kontrakt som innebærer et lønnskutt på 360 000 kroner.

- Gunnar Aase gjør veivalget i dag. Takker han nei til Viking har vi god tid overfor andre klubber. Aalborg og Brøndby har varslet tilbud, men det vil heller ikke være vanskelig å skaffe andre attraktive klubber til ham, sier Aases agent, Stig Lillejord til Rogalands Avis.

Tom Sanne fristes av studier i Bergen, men er trolig den av de fire Bosman-spillerne som er nærmest å skrive under ny kontrakt. Trolig skriver Sanne under på en toårskontrakt med klubben i dag.

- Tre år vil bli problematisk med tanke på studiene. To år er bedre, og ett år det beste for meg, sier Sanne til avisa.

Frode Hansen er i forhandlinger med Bodø/Glimt. Hansen har allerede mottatt et tilbud fra Glimt som er langt høyere enn de to Viking har kommet med. I går var Viking-stopperen på besøk i Bodø.

- Det var et hyggelig besøk. Situasjonen er likevel helt lik, sier Hansen.

Jørgen Tengesdal er aktuell for Bryne. Ifølge Rogalands Avis kommer Bryne-leder Kjell Madland til å ta kontakt med Tengesdal i dag.

(Dagbladet.no)