Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjebnedag for Viking

Viking har gitt Bosman-spillerne Gunnar Aase, Tom Sanne, Frode Hansen og Jørgen Tengesdal frist til i dag med å svare på klubbens siste kontraktstilbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De av spillerne som svarer nei, kan ikke vente nye kontraktstilbud fra Viking. Gunnar Aase gjorde det i går klart at han kommer til å takke nei til ny Viking-kontrakt som innebærer et lønnskutt på 360 000 kroner.

- Gunnar Aase gjør veivalget i dag. Takker han nei til Viking har vi god tid overfor andre klubber. Aalborg og Brøndby har varslet tilbud, men det vil heller ikke være vanskelig å skaffe andre attraktive klubber til ham, sier Aases agent, Stig Lillejord til Rogalands Avis.

Tom Sanne fristes av studier i Bergen, men er trolig den av de fire Bosman-spillerne som er nærmest å skrive under ny kontrakt. Trolig skriver Sanne under på en toårskontrakt med klubben i dag.

- Tre år vil bli problematisk med tanke på studiene. To år er bedre, og ett år det beste for meg, sier Sanne til avisa.

Frode Hansen er i forhandlinger med Bodø/Glimt. Hansen har allerede mottatt et tilbud fra Glimt som er langt høyere enn de to Viking har kommet med. I går var Viking-stopperen på besøk i Bodø.

- Det var et hyggelig besøk. Situasjonen er likevel helt lik, sier Hansen.

Jørgen Tengesdal er aktuell for Bryne. Ifølge Rogalands Avis kommer Bryne-leder Kjell Madland til å ta kontakt med Tengesdal i dag.

(Dagbladet.no)