Skjebnedøgn for Johansen: - Han må trene for fullt i morgen

Var med på deler av treninga i dag.

TRENTE: Stefan Johansen stilte på dagens trening med fotballsko, i motsetning til i går.  Joshua King, Adama Diomande, Pål André Helland og Ole Selnæs er allerede ute av troppen - og ble erstattet med Håvard Nielsen, brødrene Valon og Veton Berisha, samt Ruben Yttergård Jenssen.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TRENTE: Stefan Johansen stilte på dagens trening med fotballsko, i motsetning til i går. Joshua King, Adama Diomande, Pål André Helland og Ole Selnæs er allerede ute av troppen - og ble erstattet med Håvard Nielsen, brødrene Valon og Veton Berisha, samt Ruben Yttergård Jenssen.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Etter gårsdagens nyhet om at Stefan Johansen var usikker til Bulgaria-kampen på grunn av en hamstringskade, var det knyttet spenning til resultatene fra MR-bildene som ble tatt av Celtic-stjernas lår.

Forhåpentligvis er Johansens trøblete lårmuskulatur i ferd med å gi seg. På formiddagsøkta stilte 23-åringen i alle fall med fotballsko på beina.

Etter en ti minutter lang oppvarming uten ball, gikk spillerne over i firkantspill. Der var også Johansen med - tilsynelatende uten problemer, men da laget gikk over i en spillsekvens, gikk Johansen til side sammen med manuellterapeut Thomas Ødegaard.

Føler seg ok Da han møtte pressen på Ullevaal i dag etter treningen, sa Johansen:

- Vi har tatt MR og den viser at det er litt irritasjon. Trente i dag og det føltes greit. Jeg blir med til Bulgaria og er forhåpentligvis klar til torsdag.

- I mine øyne er det ikke vits å være med hvis jeg ikke er hundre prosent. Det er en utrolig viktig kamp for oss, og jeg vil være med å bidra. Men jeg må være hundre prosent, forteller Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer