Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjebnekamp for Liverpool

Liverpool har Michael Owen tilbake, men frykter Galatasaray i en match de må vinne. Dagbladet.no følger Champions League fra kl. 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter to oppgjør i andre gruppefase ligger Liverpool sist på tabellen med bare ett poeng på to matcher.

I går ble det klart at Owen er spilleklar etter skade, mens keeper Jerzy Dudek trolig må stå over med lyskeproblemer. Det betyr at reservetalentet Chris Kirkland kan få sjansen i morgen kveld.

Det er ikke bare skadeproblemer som gjør at Liverpool frykter oppgjør på Anfield.

- Vi vet det blir en tøff kamp. Ser du på gruppa vår finner du ut at det er topplagene fra Serie A, den tyrkiske ligaen og Barcelona som er i storslag. Vi er på andreplass i ligaen vår, det kan ikke bli en bedre gruppe, sier Liverpool-trener Phil Thompson til

Liverpools offisielle hjemmeside

.

En trøst for de helrøde er at John Arne Riise og resten av spillerne er uthvilte. Liverpool har ikke spilt siden de slo Ipswich 6-0 på bortebane forrige helg.

- Vi har fått en pause og noen ganger lurere du på om det hadde vært best å gå rett på ny kamp etter en sånn forestilling som mot Ipswich. Men tenker du lenger vet vi at vi trengte pausen for å lade batteriene, sier Gerard Houlliers assistent.

Mest av alt trenger Liverpool poeng i kveld. Helst tre.

- En seier vil bety alt, sier keeper Kirkland.

Engelskmennene må regne med tøft spill fra Galatasaray. Da tyrkerne klarte 2-2 i Barcelona fikk de kritikk for grisespill. Og siste helg ble fire Galatasaray-spillere utvist i en seriekamp mot Fenerbahce.

Kveldens kamper i Champions League, mellomspillet 3. runde: Gruppe C: Real Madrid (Spania) - Porto (Portugal), Sparta Praha (Tsjekkia) - Panathinaikos (Hellas). Gruppe D: Leverkusen (Tyskland) - Arsenal (England), Juventus (Italia) - Deportivo La Coruna (Spania).

  • Dagbladet.no følger alle kampene direkte fra kl. 20.45.
<B>KLAR IGJEN:</B> Michael Owen spilte ikke landskampen mot Nederland, men er klar i kveld.
Hele Norges coronakart