Skjebnekamp for United

For mange slutter Chamions League i kveld, følg kampene NÅ!

 • Følg alle kampene her!

  (Dagbladet.no): Hvis Manchester United taper mot Villarreal taper i dag, samtidig som Lille slår Benfica, er engelskmennene ute av Champions League. Dermed er det mye som står på spill i kveldens kamp på Old Trafford.

  Villarreal leder gruppe D med seks poeng, mens Lens og United har fem. Lille er imidlertid først av de to på grunn av resultater i de innbyrdes oppgjørene (0-0 og 1-0). Benfica står med fire poeng, og er heller ikke ute av kampen om en plass i neste runde med to kamper igjen å spille.

  Juventus og Bayern München har taket på gruppe A og står med ni poeng hver, men Club Brugge, som slo ut Vålerenga i kvalifiseringen, står med seks poeng. Rapid Wien har null poeng, og er allerede utslått. Kveldens to kamper er Bayern-Rapid og Juventus-Brugge.

  Arsenal er allerede klare for avansement fra gruppe B, med full pott på de første fire kampene. Ajax er fem poeng bak, og kan i teorien ta gruppeseieren, men er avhengige av hjemmeseier i mot Sparta Praha dag og i toppoppgjøret mot Arsenal i neste runde, samtidig som at Arsenal må tape borte mot Thun i dag.

  I gruppe C er Barcelona i en klasse for seg og står med 10 poeng så langt. bak er det uhyre jevnt Udinese, Werder Bremen og Panathinaikos står alle med fire poeng. Barcelona trenger dermed bare ett poeng for å sikre gruppeseieren. Kveldens kamper er Barcelona - Bremen og Panathinaikos - Udinese.
 • Følg alle kampene her!