Skjebnetid for Lund

Andreas Lund har liten framgang. Blir ikke kneet bedre i nærmeste framtid, kan karrieren være over for 26-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg driver med den samme trøtte styrketreningen ennå, gjør alt jeg kan for å bygge opp kneet sakte men sikkert. Jeg vet ikke om det kommer til å bli bra noen gang, sier Lund til Fædrelandsvennen.

I høst sa han at han måtte være klar til januar, siden han nå har ett drøyt år igjen av kontrakten med Wimbledon. Skal han få forlenget kontrakten eller finne seg en ny klubb, haster det med å komme tilbake på fotballbanen. Men foreløpig er framgangen liten.

- Det går utrolig sent fremover og det er derfor helt uaktuelt å starte balltrening med det første, sier Lund.

Lund røk først leddbåndet i venstre kne i 1997. Sommeren 2000 røk korsbåndet i det høyre kneet, en skade han slo opp i fjor vår, og opererte på nytt i september.

Etter å ha vært hjemme i Norge i jula, reiser han nå tilbake til England for å fortsette opptreningen av kneet. Er ikke framgangen merkbar de nærmeste månedene, ser det mørkt ut for fotballkarrieren.

Eller som han sier det selv:

- Jeg har foreløpig ikke begynt å planleg ge en fremtid uten fotball, men det er ingen tvil om at den nærmeste tiden blir særdeles viktig dersom jeg noen gang skal tilbake på fotballbanen.

(Dagbladet.no)

<B>LYKKELIGERE TIDER:</B> Andreas Lund startet med scoring før skader ødela tida i Wimbledon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer