Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

- Skjedd for mange ganger

Ole Gunnar Solskjær retter pekefingeren mot egne spillere.

FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær på sidelinja underveis i kampen mot Everton på Old Trafford. Foto: NTB
FRUSTRERT: Ole Gunnar Solskjær på sidelinja underveis i kampen mot Everton på Old Trafford. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg tapte Manchester United hjemme mot Aston Villa.

Lørdag skulle det være revansjetid på Old Trafford mot et svekket Everton. Men festen ble spolert av Andros Townsends utlikning i 2. omgang.

Irritert Solskjær

Everton-laget kontret inn scoringen etter en corner til Manchester United, hvor laget tilsynelatende hadde kontroll. Men Demarai Gray kriget seg fri fra Fred, og det ble tellefeil bakerst.

Det irriterte Solskjær.

- Det er et skuffende mål å slippe inn. Det er ikke første gang, det har skjedd mange ganger at vi er i angrep, eller har corner som denne gangen, vi er godt organiserte, men håndterer ikke situasjonen godt nok, sa Manchester United-sjefen til BBC etter kampen.

ARRESTERER JOURNALISTEN: Ole Gunnar Solskjær var som vanlig i godt og spøkefullt humør da han møtte pressen. Video: Rødt Kort. Vis mer

Ingen unnskyldninger

Manchester United dominerte kampen, men nordmannen mener det ikke er grunn til å si at de fortjente mer.

- Når vi ikke greier å score flere, og i tillegg slipper inn et så enkelt mål er det ingen unnskyldning, sa han krystallklart.

Landslagspause betyr at Manchester United får to ukers kamppause, det må Solskjær bruke til å løse problemer som han mener gjentar seg, lørdag med at Everton kom til flere sjanser på kontringer.

- Det var det samme mot Villarreal i Champions League. Vi dominerer og har mye ball, men blir for åpne bakover. Vi må vende oss til kampbilder som dette, forklarer han.

Svarte på Ronaldo-spørsmål

Solskjær overrasket med å hvile Cristiano Ronaldo fra start mot Everton, men kastet ham innpå sammen med Jadon Sancho på stillingen 1-0 til Manchester United, uten at portugiseren greide å tegne seg på scoringslista.

Etter kampen var han tydelig forbannet da han marsjerte rett i spillertunnelen etter kampslutt.

- Det handler om å finne de rette øyeblikkene om når han skal spilles og når han skal hviles. Han er ingen valp lenger, men han er profesjonell som alltid. Klar for å komme inn, og gjorde det med god holdning og innsats i dag, forklarer Solskjær valget.

Etter sju kamper er Manchester United nummer tre i Premier League. To poeng bak Chelsea som leder, før Manchester City og Liverpool møtes søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer