<strong>NY LOOK:</strong> Johan Remen Evensen har anlagt skjegg. Pryden vil imidlertid falle i neste uke. Foto: Tore Ulrik Bratland
NY LOOK: Johan Remen Evensen har anlagt skjegg. Pryden vil imidlertid falle i neste uke. Foto: Tore Ulrik Bratland Vis mer

Skjeggtriks skal gi Evensen VM-suksess

- Vil føle at det går sinnssykt fort i Vikersund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 OBERSTDORF (Dagbladet): Mannen med verdens lengste skihopp, Johan Remen Evensen (26), har hatt en blandet sesong. 39.-plassen i verdenscupen taler sitt tydelige språk.

I fjor på denne tida strakk han seg til 246,5 meter i Vikersund. Neste helg er det VM i rekordbakken, og Evensen føler at noe er på gang.

I kvalifiseringen til lørdagens verdenscuprenn i tyske Oberstdorf, stilte Molde-hopperen med en relativt kraftig ramme i ansiktet. Han har anlagt skjegg — hvilket er sportslig motivert.

- Det kommer til å falle i løpet av uka. Dermed vil jeg føle at jeg kjører sinnssykt fort i Vikersund, erklærer Evensen.

Ikke langt unna Han er med andre ord inne på luftmotstand og fysiske lover. Men spørsmålet er hvor Evensen egentlig står.

- Jeg er ikke langt unna der jeg vil være. Men jeg er ikke sikker på at jeg blir tatt ut på laget, sier han. Avgjørelsen faller mandag.

På grunn av sine egenskaper som flyger, var han forhåndskvalifisert til lørdagens skiflygingsrenn i Oberstdorf.

Peter Prevc vant kvaliken — mens Anders Fannemel ble beste nordmann på fjerdeplass.

Avgjørende Evensen er blitt tatt ut av verdenscupen de siste ukene.

- Jeg har trent og sovet, og prøvd å skaffe meg så mye energi som mulig. Jeg tror det blir avgjørende i dagene vi går inn i, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer