Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelbred blir hvilt

Står over U21-landskamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da Hallvar Thoresen i dag presenterte U21-landstroppen til kampen i Estland 16. august, glimret stjerneskuddet Per Ciljan Skjelbred med sitt fravær.

Årsaken er at midtbanespilleren skal få sjansen til å trene seg opp igjen i ro og mak etter sjukdom og skader.


- Jeg hadde en lang samtale med Knut Tørum, og vi fant i felleskap ut at det var best om spilleren står over kampen mot Estland. Han har hatt en veldig vanskelig sesong, så det er viktig at han få ro til å komme inn i riktig rytme, sier U21-landslagssjef Thoresen til Dagbladet.no.

I lørdagens Rosenborg-seier mot Vålerenga kom unggutten først inn i det 13. minutt, før han ble tatt av banen igjen da det dro seg til fem minutter før slutt.


- Han løp bra den timen han spilte, men så begynte han å gå tom for krefter. Slik kampbildet så ut, var vi avhengige av å ha friske spillere på banen, forklarer Tørum.

Ifølge ham er alle enige om at det spilleren først og fremst trenger nå, er å trene med kontinuitet.

- Det beste for alle er om han kan komme ordentlig i slag utover høsten, påpeker Tørum.

HVILES: Her er Per Ciljan Skjelbred i aksjon mot Moldovas U21-landslag. Når Norge møter Estland neste måned, blir han hvilt. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
HVILES: Her er Per Ciljan Skjelbred i aksjon mot Moldovas U21-landslag. Når Norge møter Estland neste måned, blir han hvilt. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer