FORLENGER: Per Ciljan Skjelbred blir i Hertha Berlin i minst ett år til. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL / NTB Scanpix
FORLENGER: Per Ciljan Skjelbred blir i Hertha Berlin i minst ett år til. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL / NTB ScanpixVis mer

Skjelbred forlenger med Hertha Berlin

Den tidligere landslagskapteinen Per Ciljan Skjelbred har skrevet under på en ny ettårsavtale med den tyske bundesligaklubben Hertha Berlin.

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Nordmannen har vært i klubben i seks år. Han har slitt med spilletid og skader denne sesongen, og har kun spilt én 90-minutter i Bundesliga siden 21.oktober i fjor.

– Jeg blir satt pris på og respektert av trenerne og de andre spillerne. Det er en av grunnene til at jeg vil være her, sier Skjelbred til Adressa , som beskriver den nye ettårsavtalen som «en god kontrakt».

Det har lenge vært spekulert i om nordmannen skulle vende hjem til Norge, men nå tar han altså ett år til i den tyske klubben som også har landslagsmålvakt Rune Almenning Jarstein i stallen.

Skjelbred kom til Hertha Berlin fra Hamburg i 2013. Før den tid var han i Rosenborg. Likevel utelukker han fortsatt ikke en retur til gamleklubben fra Trondheim.

– Jeg tror jeg kanskje kan få muligheten senere til å komme hjem og avslutte karrieren i Rosenborg. Det ha vært planen hele veien, men nå bød det seg en mulighet her, og sportslig sett er det en veldig spennende mulighet.

Han ga seg på landslaget i februar 2017. Han endte på 43 landskamper for Norge, og var kaptein i 19 av de siste 20 han fikk med flagget på brystet.