Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelbred i forhandlinger om ny kontrakt

- Samtalene er i gang.

LEVERER: Per Ciljan Skjelbred (t.v.) er i forhandlinger om ny kontrakt med Hertha Berlin. Her er han i duell med Bayern-stjerna Robert Lewandowski. Foto: EPA/SVEN HOPPE/NTB Scanpix
LEVERER: Per Ciljan Skjelbred (t.v.) er i forhandlinger om ny kontrakt med Hertha Berlin. Her er han i duell med Bayern-stjerna Robert Lewandowski. Foto: EPA/SVEN HOPPE/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hertha Berlin gjør sakene sine svært bra i Bundesliga denne sesongen, og ligger like bak Borussia Dortmund på en tredjeplass.

Norges landslagskaptein Per Ciljan Skjelbred har spilt samtlige ligakamper denne sesongen, og har imponert på midtbanen. Nå får han et nytt kontraktstilbud fra den tyske klubben.

- Samtalene er i gang. Klubben har signalisert til meg at de er fornøyde og ønsker å holde meg på lang sikt. Vi er i en god dialog, men jeg stresser ikke, sier Skjelbred ifølge Kicker.

Det er Skjelbreds agent Jan Ludvigsen som står for forhandlingene.

Nordmannens kontrakt går ut i 2017.

Skjelbred har tidligere denne sesongen blitt linket til større klubber i Europa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media