Skjelbred ligadebuterte for Hertha Berlin

Tapte mot et Stuttgart uten Moa.

GODT TOUCH: Per Ciljan Skjelbred (t.h.) debuterte i Hertha Berlin-drakta 5. september. Det var en treningskamp, og fredag debuterte han i Bundesliga. Foto: Digitalsport
GODT TOUCH: Per Ciljan Skjelbred (t.h.) debuterte i Hertha Berlin-drakta 5. september. Det var en treningskamp, og fredag debuterte han i Bundesliga. Foto: DigitalsportVis mer

Per Ciljan Skjelbred fikk sin debut for Hertha Berlin i Bundesligaen fredag. Det var lite nordmannen kunne gjøre med at Stuttgart stakk av med seieren.

Nordmannen så ut til å ha kommet godt ut av septemberovergangen til Hertha fra Hamburg. Fredag fikk han plass i startoppstillingen mot Mohammed Abdellaoues Stuttgart. Det ble likevel ingen norsk duell, grunnet Abdellaoues sykdomsfrafall.

Skjelbred viste at han fortsatt har det i seg og var en av Herthas beste spillere i løpet av de 75 minuttene han fikk på banen.

Stuttgarts Christian Gentner ble matchvinner med kampens eneste scoring etter 49 minutter. Skjelbred hadde én mulighet til å utligne midtveis i annen omgang, men en god redning av Sven Ulreich holdt nordmannen unna sin første nettkjenning.

Både Stuttgart og Hertha ligger på øvre halvdel av tabellen før resten av 4. serierunde spilles i helgen.

(NTB)