Det norske landslaget:

Skjelbred-nei kan gi ung kaptein

Kaptein Per Ciljan Skjelbred hopper av landslaget. - Det er flere gode kandidater til å overta, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til NTB.

NY KAPTEIN: Det norske landslaget trenger en ny kaptein. Nils Johan Semb utelukker ikke at en av de yngre gutta kan få æren av å ta over kapteinsbindet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NY KAPTEIN: Det norske landslaget trenger en ny kaptein. Nils Johan Semb utelukker ikke at en av de yngre gutta kan få æren av å ta over kapteinsbindet. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tirsdag 14. mars kommer Norges tropp til Nord-Irland-kampen senere i måneden. Det er trolig at kapteinsvalget blir offentliggjort i forbindelse med uttaket.

Onsdag meddelte Per Ciljan Skjelbred på sin Instagram-konto at landslaget er historie for hans del.

- Når det nå kommer en ny landslagstrener, føler jeg at dette er et passende tidspunkt for å gi drakten min til en av de nye, unge guttene som banker på landslagsdøren, skriver Hertha Berlin-proffen.

- Jeg har ikke lenger den motivasjonen som trengs for å spille på landslaget og har lyst til å prioritere mine to vakre barn, fortsetter han.

Tvil

Toppfotballsjef Nils Johan Semb sier følgende til NTB om beslutningen:

- Vi vet jo at han var litt i tenkeboksen etter playoffkampene mot Ungarn. Så valgte han å gå på denne kvalifiseringen. Nå må vi bare respektere det valget han har tatt. Begrunnelsen er grundig.

- Det er Lars Lagerbäck som tar kapteinsvalget, men det er både noen yngre gutter som har fått fartstid på klubb- og landslag og mer rutinerte som sikkert er aktuelle. Vi kommer til å få en god kaptein, sier Semb videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer