Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelbred og Jarstein på vei til mesterligaen

Slo Ørjan Nylands klubb.

VANT: Per Ciljan Skjelbred og Hertha Berlin tok en ny viktig seier. Foto: AP Photo/Michael Sohn
VANT: Per Ciljan Skjelbred og Hertha Berlin tok en ny viktig seier. Foto: AP Photo/Michael Sohn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hertha Berlin tok et nytt steg mot mesterligaplass da Ingolstadt ble slått 2-1 med Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning Jarstein på banen.

Hovedstadslaget kjemper med blant andre Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach om en plass i den gjeveste europacupen neste sesong. Ettersom Gladbach tapte for Schalke 04 fredag, har Hertha Berlin nå tredjeplassen som gir gruppespill med fire poengs forsprang. Fjerdeplassen må ut i kvalifisering.

I lørdagens kamp på Olympiastadion scoret Genki Haraguchi og tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou målene for Hertha Berlin. Lukas Hunterseers redusering et kvarter før slutt ble kun et trøstemål for Ingolstadt.

Ørjan Nyland satt på benken for bortelaget, mens Skjelbred og Jarstein spilte hele kampen.

Ellers i Bundesliga tok serieleder Bayern München en knepen seier over Köln på bortebane takket være et tidlig mål av Robert Lewandowski, mens nedrykkstruede Hoffenheim tok tre viktige poeng mot Hamburg med en 3-1-seier. Werder Bremen-Mainz og Wolfsburg-Darmstadt endte begge 1-1.

På nest øverste nivå i Tyskland tapte Kaiserslautern med landslagsuttatte Ruben Yttergård Jenssen fra start mot Fortuna Düsseldorf. Nordmannen var ikke involvert i noen av målene i 4-3-tapet og ble byttet ut tre minutter ut i annen omgang. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!