Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelbred rammet av skarlagensfeber

Landslagskapteinen satt ut av spill.

SATT UT AV SPILL: Per Ciljan Skjelbred må fortsatt vente på å få sin første Bundesliga-kamp i 2015. Han er rammet av skarlagensfeber, en sykdom mest vanlig for barn mellom 5 og 15 år. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SATT UT AV SPILL: Per Ciljan Skjelbred må fortsatt vente på å få sin første Bundesliga-kamp i 2015. Han er rammet av skarlagensfeber, en sykdom mest vanlig for barn mellom 5 og 15 år. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Per Ciljan Skjelbred leverte et så godt 2014 at han i Norge ble belønnet med kapteinsbåndet av landslagssjef Per-Mathias Høgmo, mens han i januar ble kåret til beste spiller i Hertha Berlin i første halvdel av inneværende sesongen.

Men 2015 har startet trøblete:

Da Hertha spilte sin første kamp etter vinterpausen på søndag - en kamp som endte med 0-2-tap for Werder Bremen - var Skjelbred satt ut av spill med sykdom. Først trodde legene det dreide seg om et influensavirus, men nå viser det seg at det var snakk om en noe mer uvanlig diagnose - i hvert fall for voksne.

Nemlig skarlagensfeber.


Dette skriver flere tyske medier, blant annet Kicker. I dag melder Bild, via Twitter, at Skjelbred skal være på bedringens vei, men at han ikke rekker morgendagens kamp mot Bayer Leverkusen. Mainz til helga skal være første mulighet for trønderen.

«Per er på bedringens vei, og vi forventer at han snarlig er tilbake», skriver Skjelbreds rådgiver Jan Egil Ludvigsen i en sms til Dagbladet.

Hertha Berlin ligger for øyeblikket på 15. plass i Bundesliga, bare to poeng foran det desiderte bunnlaget Borussia Dortmund.