Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjelbred slått til på byen i Trondheim

Måtte på legevakta i natt.

PÅ LEGEVAKTA:  RBKs og landslagets Per Ciljan Skjelbred måtte på legevakta for å lukke et kutt under øyet etter å ha fått et slag i ansiktet på byen i Trondheim i natt.
Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
PÅ LEGEVAKTA: RBKs og landslagets Per Ciljan Skjelbred måtte på legevakta for å lukke et kutt under øyet etter å ha fått et slag i ansiktet på byen i Trondheim i natt. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

||| (Dagbladet): Rosenborg-spiller Per Ciljan Skjelbred måtte på legevakta for å stoppe en blødning under øyet, etter å fått et slag i ansiktet på byen i Trondheim i natt.

Skjelbred var ute og tok noen øl med kamerater fra Lade da en mann skal ha langet ut et slag, som traff midtbanespilleren.

- Ifølge Per selv aner han ikke hva som var foranledningen til slaget. Etter det han forstår er det ikke sikkert at det var rettet mot ham en gang, sier RBKs mediesjef Nils Heldal til Dagbladet.

- Han ble truffet under øyet, og fikk en liten rift som blødde. Da bestemte han seg for å dra til legevakta på St. Olavs Hospital, hvor de limte igjen kuttet, sier Heldal.

Avviser konflikt
Skjelbred skal ikke ha vært beruset da slaget falt, og avviser at det var noen konflikt som førte til konfrontasjonen. Hendelsen beskrives som relativt udramatisk.

- Jeg kan bekrefte at en 22-åring ble påtruffet i Nordre Gate i natt. Etter det jeg kjenner til endte han på legevakta med blåveis, sier operasjonsleder Birgitt Monsås ved Trondheim politikammer til Dagbladet.

Etter det politiet kjenner til er det ikke levert noen anmeldelse etter hendelsen, og operasjonslederen kjenner heller ikke til at noen andre skal ha blitt avhørt i saken.

Vil ikke anmelde
Skjelbred merker ikke noe mer til hendelsen enn limet under øyet i dag, og regner seg som ferdig med saken.

- Per sier slaget ikke føltes noe hardt. Han sto i en gjeng, og tviler som sagt på at det i det hele tatt var myntet på ham. Det kommer ikke til å bli noen anmeldelse eller noen videre oppfølging av dette, sier Nils Heldal.

Rosenborg-spillerne har drevet egentrening siden 1. desember, og skal ikke møte på jobb før første uka i januar. Ingen andre av RBK-spillerne skal ha vært sammen med Skjelbred på utestedet i Trondheim.

Per Ciljan Skjelbred selv ønsker ikke å kommentere saken ytterligere overfor Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media