FÅR DRA FØR TIDA: Per Ciljan Skjelbred blir Hamburg-spiller allerede i august etter at den tyske klubben kom til enighet med Rosenborg om en overgangssum.Foto: Ned Alley / Scanpix .
FÅR DRA FØR TIDA: Per Ciljan Skjelbred blir Hamburg-spiller allerede i august etter at den tyske klubben kom til enighet med Rosenborg om en overgangssum.Foto: Ned Alley / Scanpix .Vis mer

Skjelbred til Hamburg i august

Får gå før tida av RBK.

Rosenborg har blitt enige med tyske Hamburger SV om en overgang for Per Ciljan Skjelbred, og lar midtbanespilleren slippe i august.

I forrige uke ble det klart at midtbanespilleren uansett kom til å spille for sin nye klubb fra 1. januar, når kontrakten hans med trønderne gikk ut. Men begge klubbene har vært åpne for at han kunne få slippe før, om klubbene ble enige om betingelsene. Nå har klubbene kommet til enighet om overgangsbetingelsene.

Rosenborg skriver på sin hjemmeside at midtbanespilleren får forlate klubben 3. eller 4. august. Erstatteren Mohammed-Awal Issah er på plass, men kan ikke spille før i den siste og avgjørende kvalifiseringsrunden til mesterligaen. Derfor beholder RBK Skjelbred til 3. kvalifiseringsrunde er ferdigspilt.

- Vi ønsker Per lykke til videre i karrieren, og forventer at han presterer på like høyt nivå i de siste kampene for RBK, som han har gjort i det siste, sier sportslig leder Erik Hoftun.

(NTB)