Skjelbred tok kapteinsansvar da Bayerns superstjerner kom på besøk

Sa klart fra.

TØFF DAG: Per Ciljan Skjelbred spilte en god kamp mot Mario Götze og resten av Bayern Münchens superstjerner i ettermiddag, men det hjalp lite for Hertha Berlin. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB Scanpix
TØFF DAG: Per Ciljan Skjelbred spilte en god kamp mot Mario Götze og resten av Bayern Münchens superstjerner i ettermiddag, men det hjalp lite for Hertha Berlin. Foto: REUTERS / Michael Dalder / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hertha Berlin - Bayern München 0-1 (0-1):

(Dagbladet): Per Ciljan Skjelbred var kaptein for Hertha Berlin da det tyske hovedstadslaget tapte knepent for Bayern München i ettermiddag.

Trønderen debuterte som kaptein for de blåhvite i borteseieren over Köln forrige helg, fordi både førstevalget som Hertha-kaptein, Fabian Lustenberger, og andrevalget, Peter Pekarik, er skadet.

Defensiv rolle Skjelbreds andre match med kapteinsbildet rundt venstrearmen ble imidlertid ikke like fruktbar for Hertha som den første. Kanskje ikke så rart, tatt i betraktning av at det var Pep Guardiolas Bayern som sto på motsatt banehalvdel i ettermiddag.

Skjelbred spilte hele oppgjøret i en av de to defensive midtbanerollene i Herthas 4-2-3-1-formasjon. Den norske landslagskapteinen ble imidlertid løpende mye i mellom mens Bayerns superstjerner trillet ball - spesielt i første omgang.

Bortelaget hadde nemlig et vanvittig tak på kampen før sidebyttet på olympiastadion. Guardiolas menn hadde ballen 74 prosent av tiden, og skapte fire store sjanser på Thomas Kraft i Hertha-målet før pause.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer