I UNÅDE: Per Ciljan Skjelbred vrakes etter Europa League-tapet mot Brøndby.<br>Foto:&nbsp;Soeren Stache/dpa/ NTB Scanpix
I UNÅDE: Per Ciljan Skjelbred vrakes etter Europa League-tapet mot Brøndby.
Foto: Soeren Stache/dpa/ NTB ScanpixVis mer

Skjelbred vrakes av rasende trener etter Brøndby-tapet

- Kroppsspråk, innstilling, jeg likte ikke det i det hele tatt.

(Dagbladet): Hertha Berlin og Per Ciljan Skjelbreds pinlige Europa League-exit mot Brøndby torsdag.

3-1-tapet i København, og dermed 3-2 sammenlagt, ble for mye for Hertha-trener Pål Dardai.

- Vi fortjente ikke å gå videre. Vi scoret egentlig alle de fire målene selv, freste Dardai etter kampen.

Overfor den tyske avisa BZ raser Dardai mot spillerne etter den stusslige forestillingen i Danmark, og spesielt lar han vreden gå utover tre navngitte spillere.

Ifølge BZ og Bild blir Per Ciljan Skjelbred, Fabian Lustenberger og Mitchell Weiser kastet ut av startelleveren til Hertha Berlin.

- Kroppsspråk, innstilling, jeg likte ikke det i det hele tatt, sier Dardai til BZ og beklager overfor fansen som tok turen til København for å se kampen.

Landslagskaptein Skjelbred ble belønnet med bunnkarakter etter Brøndby-kampen, og målet som sendte Hertha ut av Europa Leauge kom også etter en kjempebrøler av nordmannen.

De tre vrakede spillerne blir angivelig erstattet Niklas Stark, Valentin Stocker og unggutten Allan. Dardai er kryptisk når det gjelder framtida til de vrakede, men hinter om at de ikke får så mange sjanser til å bevise at de kan.

- Som spiller satt jeg også på benken, men da jeg fikk sjansen igjen ble jeg aldri mer vraket. Det er et spørsmål om vilje, sier Dardai til BZ.