Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjeller ut egne spillere

Rafael Benitez har fått nok - igjen.

(Dagbladet.no): Liverpools spanske manager Rafael Benitez går ut for andre gang på to måneder og skjeller ut sine egne spillere. Benitez kom til Liverpool fra stor suksess i Valencia før denne sesongen.

- Jeg har fortalt spillerne denne uka at jeg ikke kom til denne klubben for å tjene penger. Jeg kom hit for å vinne titler, sier Benitez til Liverpool Echo.

Og da må man som kjent jobbe hardt, jobbe hardt, jobbe hardt ...

- Jeg har kommet hit for å jobbe hardt og jeg forventer at alle andre gjør det samme.

Grunnen til opprenskningen av lufta rundt Anfield er Liverpools tap mot Birmingham sist helg. For når Liverpool møter Bayer Leverkusen i Champions League tirsdag og Chelsea i ligacupfinalen neste helg der igjen, kan de ikke tillate seg slike feilskjær.

- Vi må forandre mentaliteten i laget. Jeg er ikke interessert i å se gutta mine spille bra i to kamper, for så å klappe sammen. Vi må være jevne, på et høyt nivå. Det krever jeg av spillerne mine, sier spanjolen.

Mange spillere bør være usikre foran sommerens overgangsvindu. Benitez har allerede planene klare for hvordan han skal få Liverpool tilbake til der de var på 80-tallet. Det siste ligamesterskapet Liverpool tok var i 1990 - for snart 15 år siden.

- Vi må bare akseptere at vi har hatt en dårlig uke. Nå må vi se framover og prøve å tenke positivt. Det er elleve kamper igjen, fem av dem hjemme mot lag som ligger rundt oss på tabellen.

Målet for Premier League-våren er 4. plass, noe som gir Champions League neste sesong.

IKKE FOR PENGENE: Rafael Benitez kom til Liverpool for å vinne titler. Da må spillerne skjerpe seg.