Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skjeller ut Ferguson

- United bør ikke få lov til å snakke med dommere på et år, sier José Mourinho.

(Dagbladet.no:) I dag bestemte det engelske fotballforbundet at de ikke kommer til å straffe Chelsea-manageren etter gårsdagens angrep på Sir Alex Ferguson, melder BBC.

Mourinho var meget oppgitt etter semifinalen mot Manchester United, og mente at Ferguson påvirket dommer Neale Barry i pausen.

- Jeg vet at dommeren ikke gikk til garderoben alene i pausen. Han burde bare hatt med seg assistentene og fjerdedommeren, men det var noen andre der også, sier han.

Portugiseren bruker ikke Fergusons navn, men det er liten tvil om hvem han henviser til.

Ikke bitter

Mourinho mener at det var én dommer i førsteomgang, og en helt annen etter hvilen.

- Når jeg blir 60 og har ledet det samme laget i 20 år har jeg kanskje det respekt nok til å påvirke folk litt, sier han skarpt.

Manageren påstår at han ikke er bitter på grunn av resultatet. Den underholdene kampen endte 0-0. Begeret er rett og slett fullt, og for Mourinho rant det i går over.

NY MANAGER-KRANGEL: José Mourinho (til venstre) mener Sir Alex Ferguson bør holde seg langt unna dommerne i framtida. Foto: Reuters
NY MANAGER-KRANGEL: José Mourinho (til venstre) mener Sir Alex Ferguson bør holde seg langt unna dommerne i framtida. Foto: Reuters Vis mer

- Manchester United bør ikke få lov til å snakke med dommere på et år.

- Burde hatt straffe

Sir Alex Ferguson på sin side mener Louis Saha skulle hatt straffespark.

- Det så ut som en straffe, ikke noe tvil om det. Det var interessant å se at Chelsea fikk et frispark i en helt lik situasjon bare fem minutter senere. Noen ganger får du dem, andre ganger ikke. Det var skuffende at vi ikke fikk den denne gangen. Jeg synes dommeren ga Chelsea veldig mye i førsteomgang, sier han til Sky Sports

Siste ord er neppe sagt, og nå har Ferguson fått en ny manager å krangle med.

Fra før er temperaturen mildt sagt høy mellom ham og Arsenals Arsene Wenger.

TEMPERATUR: Under kampen roet Mourinho ned spillerne. Etterpå var han ikke rolig, da han skjelte ut Sir Alex Ferguson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media