Skjeller ut United-spillerne

Charlton-trener Alan Curbishley går ut med hard kritikk mot Manchester Uniteds landslagsspillere før ligamøtet i morgen. - De er ikke like gode for England, sier Charlton-sjefen. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Curbishley er tiltenkt en framtidig rolle i Sven-Göran Erikssons støtteapperat rundt landslaget. Trolig må han skvære opp med Paul Scholes, David Beckham, brødrene Phil og Gary Neville, Wes Brown og Nicky Butt før han får jobben. Disse kommentarene faller neppe i god jord hos ligamestrenes mange landslagsspillere:

- Jeg synes ikke de er i nærheten av å ta med klubbformen til landslaget, sier han og antyder at innsatsen er bedre hos United.

- Manchester United handler om bevegelse i laget. Og jeg tror kanskje en eller to av dem ikke har klart å få ut dette i de siste England-kampene. De har ikke akkurat vært dårlige for United i samme tidsrom.

Charlton tar i mot United hjemme på The Valley kl. 16.00 i morgen ettermiddag. Hjemmelaget har bare tapt én gang på hjemmebane denne sesongen.

Spillere i ordkrangel

West Hams Paulo Di Canio skjeller ut Aston Villa-keeper David James i engelske aviser i dag. - Ertehjerne, sier italieneren om James. Bakgrunnen for krangeler er et år gammel. James nektet å håndhilse på Di Canio etter en kamp og siden har skjellsordene haglet.

Kewell og Keane skifter klubber?

Leeds har lenge vært interessert i Inters irske angrepsstjerne Robbie Keane. Nå kan klubben få 20-åringen, dersom de gir Serie A-klubben forkjøpsrett på australske Harry Kewell. I første omgang vil Inter leie ut Keane til Eirik Bakkes klubb.

Sir Alex blir i United

Manchester United-direktør Peter Kenyon lover i dag manager Alex Ferguson en plass i klubben når han gir seg som manager om 18 måneder. - Det er lite trolig at han fortsetter som manager eller trener, men jeg kan garantere at Sir Alex fortsetter i en eller annen rolle i United. Jeg er hans største supporter og vet hvilken fantastisk jobb han har gjort her, sier Kenyon.

Venables første kamp

Terry Venables starter redningsaksjonen med Middlesbrough i morgen. Dent tidligere England-sjefen starter oppgaven i lokaloppgjøret mot Sunderland, og prøver å psyke opp spillerne før avspark. - Vi må slåss beinhardt for hver ball. Men en gang vi får tilbake selvtilliten kan vi sikte høyere, sier Venables. Jeg er sikker på at spillerne viser rette holdninger, sier Venables.

Morris erstatter Lennon?

Leicester solgte i går Neil Lennon til Celtic. Nå vil manager Peter Taylor erstatte nord-iren med Chelseas tøffe midtbanespiller Jody Morris. En overgangssum vil ligge rundt 55 mill. kroner for 22-åringen. - Jody er en spiller jeg virkelig liker. Han har store ferdigheter og har definitivt vært i tankene mine, sier Taylor.

Hvem er Arsenal?

En dommer i London droppet tiltalen mot svartebørshai denne uka. Grunn: Aktoratet kunne legge fram bevis for at Arsenal er Premier League-klubb. Dommeren hadde ikke hørt om klubben, og krevde håndfast bevis på at Arsenal virkelig spiller i en skikkelig liga. Den heldige billetthaien ble arrestert etter at han solgte en Arsenal-billett for 1200 kroner utenfor Highbury. Hvis dommer Johnstone hadde trodd at Arsenal eksisterte ville han trolig blitt bøtelagt med 7500 kroner.

  • Kilder: The Sun, Sky Sports, Soccernet og Press Association.
KJEFTESMELLE: Charlton-trener Alan Curbishley.